Privacy

Privacy

Friesland vitaal Privacy Verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van Friesland vitaal. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Friesland vitaal.

 

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

 

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Friesland vitaal. Friesland vitaal is een retail bedrijf dat zich richt op klanten die een zorghulpmiddel nodig hebben. Dit gebeurd door het advies op maat en verkoop aan huis en zorgcentra.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Friesland vitaal verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Friesland vitaal, neem dan gerust contact op!

frieslandvitaal@gmail.com | 06-14406031   Rode klaver 17 | 8607EH | Sneek Btw. Nr. | KVK Nr.

Friesland vitaal is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door H.C. Bakkenes.

Friesland vitaal

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Friesland vitaal. Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Friesland vitaal via de website, media, etc. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een advies gesprek, een dienst aan te kunnen bieden of een verkoop, zoals je NAW gegevens, e-mailadres, telefoonnummer.

Doel gegevens

Analytics De website van Friesland vitaal verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is voor garantie en onderhoud/service.

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Friesland vitaal, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen Op het moment dat je contact opneemt met Friesland vitaal via mail, media, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

Opslag periode

Analytics De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

De gegevens die Friesland vitaal ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

 

Gmail

De e-mail van Friesland vitaal wordt gehost bij Gmail. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Gmail.

Hisq

De website en back-ups van de website worden gehost bij Hisq. Gegevens die jij achterlaat op de website van Friesland vitaal zijn op de servers van Hisq opgeslagen.

.

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Friesland vitaal vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Friesland vitaal. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Friesland vitaal

Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Friesland vitaal opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Friesland vitaal al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Jouw rechten

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Friesland vitaal vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Friesland vitaal niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Friesland vitaal jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via frieslandvitaal@gmail.com onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Friesland vitaal of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord .

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Beveiliging

Friesland vitaal neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende technische en organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te voorkomen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Friesland vitaal verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Friesland vitaal via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de offerte/factuur te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Friesland vitaal de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Friesland vitaal met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Plichten

Friesland vitaal behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Friesland vitaal dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Friesland vitaal te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

frieslandvitaal@gmail.com Rode klaver 17 | 8607 EH | Sneek Btw. Nr. | KVK Nr.