Scootmobielen

Scootmobielen

Bij Friesland Vitaal zorghulpmiddelen bent u op het juiste adres voor een betrouwbaar en veilig scootmobiel. Wij komen graag bij u thuis of zorginstelling voor een uitgebreid advies, gesprek.

De aanschaf van een scootmobiel is een weloverwogen en persoonlijke keuze. Het is vaak prettig om een model eerst te zien en zelf uit te proberen. Een gratis thuisdemonstratie behoort dan ook tot de mogelijkheden. 
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of via email contact met ons opnemen. Een demonstratie is altijd geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Ons aanbod bestaat uit Kymco en Afikim, met diverse modellen.

Afikim: Sinds 1978 ontwikkeld Afikim vanuit IsraĆ«l geavanceerde elektrisch aangedreven scootmobielen. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn hierbij de sleutelwoorden. De scootmobielen van Afikim voldoen ruim aan de Europese certificering. Als u gaat voor comfort, betrouwbaar en veiligheid dan maakt u met de Afikim de juiste keuze. Deze prachtige en stabiele scootmobiel heeft zijn plek in de top 3 weten te behalen door geavanceerde technologie en een mooi afgewerkte design.

Kymco: Een grote diversiteit aan scootmobielen voorzien van modern design, super comfort, krachtige motor en totaal geruisloos, dat zijn onze Kymco scootmobielen . Door jaren lang ontwikkelingen heeft Kymco zich bewezen in de scootmobielen, en heeft weten te plaatsen in de top 3 van de beste en veiligste scootmobielen. Alle modellen voldoen aan de Europese certificering.