Topro

Topro

De Topro rollator, wie kent hem niet! Een prachtige design lichtgewicht rollator uit Noorwegen. Deze rollator staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en topservice! 
Op alle Topro rollators zit maar liefst 7 jaar garantie!

De Topro Troja Classic is een design lichtgewicht rollator, de eerste rollator die horizontaal opvouwbaar is. De Troja Classic heeft een memory functie voor de hoogte verstelling van de handvatten, een boodschappennetje welke belastbaar is tot 10 kg en een comfortabele zitting. Een zeer veilige en stabiele rollator! 

De Topro Troja 2G rollator is als beste getest bij de Stiftung Warentest 2019.

De nieuwe generatie rollators! Veiligheid, flexibiliteit en optimaal comfort!
De Troja 2G rollator heeft ergonomische handvatten met een bel welke de mogelijkheid bieden de rollator op verschillende manieren vast te houden. De wielen zijn voorzien van een Quick Release systeem waardoor deze te verwijderen zijn in slechts een paar seconden. De rollator is rondom voorzien van reflectoren zodat alle kanten goed zichtbaar zijn in het donker. 
De Troja 2G rollator wordt standaard geleverd inclusief gratis rugsteun en bijpassende boodschappentas.

De Olympos rollator is de ideale rollator voor mensen die last in de armen hebben van oneffenheden in het wegdek zoals stoeptegels. Dit heeft de Olympos te danken aan zijn grote voorwielen met SOFT banden. De rollator voelt zeer stabiel en robuust aan en is toch een lichtgewicht aluminium rollator. Ook geschikt voor het lopen over bospaden.
De Olympos rollator wordt standaard geleverd inclusief gratis rugsteun!! 
De afsluitbare boodschappentas is afneembaar en biedt ruimte voor maar liefst 15 kg bagage. De Olympos vouwt horizontaal samen waardoor transport zeer eenvoudig is. 

In het menu kunt u gelijk naar het product met daarbij de informatie en prijs. Voor vragen kunt u ons altijd contacten via het contact formulier of even bellen. Bij ons bent u op het juiste adres voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Het is van groot belang dat u de juiste keuze maakt, daarom komen wij graag bij uw langs voor advies.